Surpriză pentru Ceahlăul Piatra-Neamț! Un cunoscut investitor va sprijini echipa

În timp ce liberalii s-au dus pe stadionul municipal Ceahlăul Piatra-Neamț doar pentru a „face duble” și a „trage la poartă” ca să poată realiza un clip de campanie, Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț la alegerile de duminică, a anunțat un real sprijin pentru echipa de la poalele Ceahlăului.

„Sunt alături de echipa de fotbal a orașului nostru și mă angajez să sprijin acest minunat colectiv să ajungă acolo unde îi este locul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vă anunț pe această cale că în perioada imediat următoare echipa noastră de suflet va avea un nou investitor care se va implica activ în sprijinirea și promovarea acestor sportivi dedicați fotbalului pietrean, astfel încât echipa noastră de fotbal să ajungă în cel mai scurt timp în Liga I.” – a fost mesajul lui Răzvan Cuc.

Se pare că mesajul candidatului Alianței pentru Piatra-Neamț nu a rămas doar o promisiune iar de astăzi echipa Ceahlăul Piatra-Neamț are un nou investitor, managerul uneia dintre cele mai performante firme din regiunea Moldovei – COMES SA.

Am luat decizia să sprijin clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

Am fost dintotdeauna un prieten al curajului și competiției. Și am fost mereu un pasionat al sportului. Viața mea este dedicată muncii, dar îmi plac competiția și victoriile. Iar ca om de afaceri, simt că am datoria să îmi susțin comunitatea. Astfel, am decis să investesc în clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

Știu potențialul tinerilor sportivi din orașul nostru și pasiunea pietrenilor pentru sport. Suntem printre puținele municipii din țară care avem un stadion modern, cu toate dotările necesare și omologat pentru meciuri de fotbal internaționale, dar care astăzi e pustiu. Da, am avut o echipă mare în prima ligă de fotbal și vreau să pun umărul să ajungem din nou acolo! Voi sprijini echipa noastră ca să își regăsească gloria și performanțele care au consacrat-o.

Îmi doresc ca în parteneriat cu administrația locală să construim un club modern și puternic. Un club deschis copiilor, juniorilor și tinerilor care vor să facă performanță, dar și cu jucători profesioniști care să ducă Ceahlăul Piatra-Neamț din nou în Liga I și chiar mai departe.

Sportul ne bucură și ne unește. Este un formator de caractere și un ambasador extraordinar al orașului nostru. Îmi doresc să aud din nou crainicii de la televiziune vorbind despre „echipa de sub Pietricica” și să văd tribunele arhipline. Eu cred că merităm!” – a declarat Anton Ioan Măzărianu, managerul general COMES

PUBLICITATE