Surpriză la PNL Neamț! Primarul Carabelea a fost lăsat să vorbească la microfon!

După mai bine de 3 luni de la alegerile parlamentare, astăzi a avut loc prima conferință de presă a liberalilor nemțeni în care cuvintele de ordine au fost: echipă, unitate, hotărâre.

Acestea sunt principiile pe care le auzim de mai bine de 10 ani la PNL Neamț. Pe la spate își înfig cuțite și se dinamitează unul pe celălalt, iar în fața opiniei publice pozează drept o echipă întărită, înfrățită, un monolit indestructibil, ș.a.m.d.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe lângă discursurile frumos citite de pe hârtie, am remarcat cu uimire un pas înainte pe care conducerea PNL îl face: i-a dat voie primarului municipiului Piatra-Neamț să vorbească la microfon.

Pentru cine nu-și amintește, Andrei Carabelea a trecut prin momente penibile la prima conferință de după alegerile locale, când Mugurel Cozmanciuc, șeful PNL de la acea vreme nu i-a dat voie să vorbească la microfon (vezi aici).

Interesant este că primarul Andrei Carabelea nu a fost desemnat drept președinte interimar al organizației PNL Piatra-Neamț, cum ar fi logic și firesc, conducerea județeană preferându-l în locul acestuia pe profesorul Mihai Obreja.

Asta înseamnă că primarul Carabelea mai are încă de ”demonstrat” în fața șefilor de la județ că merită să conducă filiala municipală.

Presupunem că Andrei Carabelea ar trebui să ia exemplul primarului de Timișești – Vasile Mărculeț, care a fost desemnat să conducă organizația PNL Târgu Neamț, asta la puțin timp după ce un contract de 18 milioane de lei a ajuns să fie încredințat liberalilor, mai exact familiei Cozmanciuc (vezi aici).

Un alt lucru care a ieșit în evidență în timpul conferinței de presă a reprezentat tragerea pe linie moartă a lui Florin Hopșa, mâna dreaptă a lui Mugurel Cozmanciuc și numirea în locul acestuia, pe funcția de secretar general al partidului a prefectului de Neamț – George Lazăr.

 

PUBLICITATE