Succese remarcabile pentru Ray’s Dance la Campionatul Național

Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance din Piatra Neamț a cucerit podiumul Campionatului Național de Dans Sportiv desfășurat în Târgu Mureș, obținând cinci titluri de vicecampioni naționali și calificări la campionate mondiale.

Weekend-ul trecut, pe 2 și 3 martie, s-a desfășurat în Târgu Mureș, Campionatul Național de Dans Sportiv pe secțiuni. În aceeași Sală Polivalentă, arhiplină de spectatori, s-a organizat, în 2004, primul Campionat Național cu tematică. În 2011, tot la Târgu Mureș, s-a organizat prima Cupă Europeană la Dans Sportiv din România, unde Rareș Cojoc – de la Clubul “Dansul Viorilor” din Reghin, a obținut prima medalie de bronz la un concurs atât de important iar la acest Campionat și-a reconfirmat, așa cum o face an de an, titlul de campion național, alături de Andreea Matei, la categoria Adulți, Standard. Reușind să domine și Rankink-ul Mondial, prin rezultatele la competițiile internationale, Rareș a marcat o nouă premieră în istoria dansului sportiv românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cele două zile de concurs au evoluat pe ringul de dans 820 de dansatori de la 79 de cluburi din întreaga țară în cadrul Campionatului Național de Dans Sportiv și Cupa Mureșului, pentru titlurile de campioni naționali, pe diferite secțiuni – standard și latino-americane și pe diferite categorii de vârstă. Staff-ul tehnic este format din 56 de arbitri și 16 specialiști, jurizarea Campionatului Național fiind realizată în întregime de arbitri din străinătate.

Clubul de Dans Sportiv Ray”s Dance Piatra Neamț a înregistrat 2 mari reușite prin calificarea perechii Alexandru-Marian Sabin și Alessandra -Maria Dediu la 2 campionate mondiale: Campionatul Mondial de Latino, care se va desfășura în Wuxi, Republica China, în data de 17.07.2024 și Campionatul Mondial de Standard, care se va desfășura la Timișoara, România, în data de 15.09.2024

Pietrenii Alexandru-Marian și Alessandra -Maria au câștigat sâmbătă, titlul de vicecampioni naționali la secțiunea Standard, din 19 perechi participante iar duminică, titlul de vicecampioni naționali la secțiunea Latino, din 30 de perechi participante

Seria clasărilor pe podium, în finalele și semifinalele acestor campionate continuă astfel:

  • 6-9 ani Open basic Standard – locul 2

Bogus Carlo Beniamin – Scrab Raisa Maria

  • 6-9 ani Open basic Latino – locul 3

Bogus Carlo Beniamin – Scrab Raisa Maria

  • 10-11 ani Open basic Standard – locul 4

Draghici Darius (Ray”s Dance ) și Anton Anisia (Zedan”S)

  • 10-11 ani Open basic Latino – locul 4

Draghici Darius (Ray”s Dance )  și Anton Anisia (Zedan”S)

  • 12-13 ani Open Standard

Danciu Darius (Ray”S Dance )  și Gliga Mirona (Dansul Viorilor Reghin) – Locul 2

Toma Darius și Gaman Bianca – Locul 5

  • 12-13 ani Open Latino

Danciu Darius (Ray”s Dance)  și Gliga Mirona (Dansul Viorilor Reghin) – Locul 2

  • 14-15 ani Open Latino

Sabin Alexandru-Marian și Dediu Alessandra-Maria – Locul 2

Homiuc Iustin și Anton Maya -Locul 6 (Bucovina Dance Studio )

  • 14-15 ani Open Standard

Sabin Alexandru-Marian și Dediu Alessandra-Maria – Locul 2

Homiuc Iustin și Anton Maya Locul 5 (Bucovina Dance Studio )

Stratulat Andrei (Bucovina Dance Studio) și Chioaca Ecaterina (Ray”s Dance ) – Locul 12

  • 16-18 ani Open Standard

Crisan Andrei( Dansul Viorilor Reghin) și Baisan Carina (Ray”s Dance ) – Locul 5

Zaharia Alexandru (Ray”s Dance )  și Cseke Krisztina (Dance Art) – Locul 7

Într-un singur weekend clubul de dans sportive pietrean, Ray”s Dance, a obținut, nu mai puțin de 5 titluri de vicecampioni naționali, 13 clăsări în finale, 6 clasări pe podium și 26 de medalii.

S-a încheiat un alt capitol din viața mea și s-a încheiat frumos pentru că tot ceea ce contează sunt oamenii care rămân lângă tine și mereu vor fi cei de calitate. Campionatul Național de Dans Sportiv 2024 nu a făcut decât să ne arate cât de rezistenți suntem și că tot ce nu te omoară te face mai puternic.

Felicitări, copii frumoși! Sunt mândru de dansul vostru și de tot ce ați realizat! Felicitări și mulțumiri părinților voștri pentru toată încrederea acordată și susținerea necondiționată .

Mulțumesc echipei care a stat în spatele acestor minunate rezultate și mai ales celor care au făcut posibil ca dansul vostru să fie la un alt nivel. Sunt mândru de tot ceea ce s-a întâmplat și mai ales de atitudinea voastră care a dat dovadă ca sunteți la un alt nivel, da, nivel pe care nici eu, ca antrenor, nu am reușit să îl ating, pentru că eu nu m-am putut abține și am arătat slăbiciune dar voi nu ați făcut-o și ați înțeles că a fost doar o “ bătălie și nu un război “ .

Mă înclin !”, a transmis antenorului Clubului de Dans Sportiv Ray”s Dance, domnu Andrei Scrab.

PUBLICITATE