Străzile din Piatra-Neamț vor fi plombate cu pavele în perioada sezonului rece

La fel ca și în anii trecuți, pentru a rezolva problema gropilor pe străzile din Piatra-Neamț, în sezonul rece (când nu este recomandată asfaltarea), societatea Publiserv va interveni cu pavele și nisip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este singura soluție agreată de municipalitate pentru a nu-i lăsa pe pietreni să dea prin gropi, în special în urma lucrărilor în carosabil ale celor de la apă, curent și gaz. Pavelele vor fi scoase ulterior.

O astfel de intervenție a avut loc zilele trecute pe b-dul Traian, la comanda ApaServ. „E o intervenție în care s-a săpat la 4 metri, compactarea nu a fost făcută cum trebuie și singura soluție pe cei 14 metri pătrați a fost acoperirea cu pavele. Plus că va mai trebui decopertat.” – ne-a declarat directorul Publiserv, Valentin Ciobanu

Pe timp de iarnă, în gropile mai adânci vor fi puse pavele fixate cu nisip, iar pentru rezolvarea gropilor de dimensiuni mai mici se va folosi mixtură asfaltică la rece până la demararea acțiunii de plombare a străzilor din primăvara, ne-a mai spus directorul Valentin Ciobanu.

PUBLICITATE