Stradă uitată de Primăria „Smart City” Piatra-Neamț (VIDEO)

Așa arată o stradă în Smart City Piatra-Neamț. Este vorba de o stradă de pământ, plină de gropi, care nu a văzut niciodată nici măcar o mașină de pietriș. Poartă denumirea de strada Băncii. – scriu cei de la MESAJUL.ro

„Aici locuiesc numeroase familii care plătesc taxe și impozite primăriei, la fel ca ceilalți locuitori ai orașului. Deși au făcut mai multe sesizări, oamenii de pe această stradă n-au avut norocul ca primarul să-și întoarcă privirea și către ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În schimb, primarul Carabelea a dispus asfaltarea străzii Aerodromului.

În caz că vă întrebați dacă strada Aerodromului este celebra stradă asfaltată în câmp, care semăna cu o pistă de decolare, ei bine nu e aceea, ci una aflată în imediata apropiere.

Strada Aerodromului, pe care administrația Carabelea vrea să o asfalteze, trece prin dreptul unei singure case, iar de jur împrejur e un teren lăsat în paragină.

Aici, primăria vrea să creeze două benzi de circulație.

De ce a ales această stradă și nu una plină de case, care ar avea cu adevărat nevoie să fie asfaltată, rămâne la latitudinea primarului Carabelea, cel care hotărăște ce trebuie sau ce nu asfaltat în municipiul Piatra-Neamț.” – notează sursa citată.

PUBLICITATE