Știe cineva de ce primarul Carabelea nu-și mai premiază ”angajații săptămânii”?

#NouaPiatra a primarului Andrei Carabelea a debutat fulminant, încă de la începutul mandatului, cu un proiect major și de mare impact: ”Angajatul săptămânii”.

Înainte de a repara locurile de joacă sau de a se apuca de asfaltat (cum trebuie, nu pe ploaie), primarul Carabelea a ținut să implementeze un proiect nou în peisajul autohton, cel de a își premia subalternii pentru activitatea depusă în timpul serviciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Schema” de lucru era următoarea: fiecare direcție sau compartiment din interiorul primăriei trebuia să-și desemneze o persoană care mai apoi să fie premiată de primar, cu buchețelul de flori aferent și obligatoriu poză pe Facebook. Mulți din interiorul primăriei vorbeau despre ridicolul situației la care erau puși, de a face fiecare cu rândul la poză.

De mai bine de două luni însă, au dispărut premierile, și pozele și buchetele de flori. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat între timp, ori Carabelea și-a luat mai în serios rolul de primar, ori nu mai sunt salariați capabili de aprecierea edilului, ori firma care sponsoriza primăria cu flori a făcut pasul înapoi.

Cert este că unul din proiectele ”marcă înregistrată” ale lui Andrei Carabelea din #NouaPiatra s-a răsuflat după numai jumătate de an!

PUBLICITATE