Ștefan Hrușcă îi va colinda pe cei din Piatra Neamț pe 27 decembrie 2015

Anul acesta, Hrușcă îi va colinda pe cei din Piatra Neamț pe 27 Decembrie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

     image7932Ștefan Hrușcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul și pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul. Pe 27 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrușcă poposește în Piatra Neamț, la Sala Cinema Dacia pentru a le vesti nemțenilor  pe cea mai frumoasă dintre sărbători!

      Concertul va avea loc începand cu ora 17:00 și le va aduce pietrenilor celebrele melodii ale „Dascălului de colinde”, așa cum a fost supranumit artistul de către poetul George Tarnea. Florile DalbeTrei PăstoriAfară Ninge Liniștit, Linu-i LinSfântă-i Sara de Crăciun dar și Rugă Pentru Părinți vor putea fi ascultate în seara de 27 decembrie la Sala Cinema Dacia !

      Cantautorul maramureșean va susține acest concert pe 27 decembrie, admiratorii dovedindu-și  fidelitatea în fiecare an, umplând sala de concert până la refuz și aclamându-l cu emoție pe cel ce interpretează într-o manieră specială colindele de Crăciun.

     Este cel mai frumos obicei creștinesc și românesc – de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceți asta și o să vă curățați și o să vă simțiti mult mai bine sufletește  Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind declară Ștefan Hrușcă…

      Turneul de colinde se numește „Leru-i Ler” și va trece prin mai multe orașe din țara noastră.

      Prețul biletelor pentru concertul de colinde de la Piatra Neamț, din data de 27 Decembrie 2015 este de 60 lei. Acces general

Biletele le puteți achiziționa -> AICI

PUBLICITATE