Starețul Zenovie a sărbătorit-o pe Anamaria Prodan la Mănăstirea Nechit! – FOTO

Anamaria Prodan, celebra vedetă TV autohtonă, și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani în compania starețului, Arhimandritul Zenovie, și a preoților de la Mănăstirea Nechit din județul Neamț, informează mesajul.ro.

Vedeta a postat pe contul de Instagram câteva fotografii făcute cu 5 zile în urmă, alături de textul ”50 de ani sărbătoriți alături de cei dragi mie la @manastireanechit ❤️multumesc, multumesc, multumesc ❤️.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mănăstirea Nechit este cunoscută în toată țara și vizitată de foarte multe persoane, de la oameni simpli, până la oameni de stat și politicieni, până la vedete TV.

În pandemie, Starețul Zenovie a fost în prim-plan cu celebrele păreri despre vaccin: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…” (citește aici).

În urmă cu câteva luni, un material video filmat și documentat de către activiștii de mediu de la Agent Green, au scos la iveală câteva lucruri destul de interesante, ținând cont că la mijloc era tocmai influentul stareț, Arhimandritul Zenovie de la Mănăstirea Nechit.

”Un preot își face mănăstire și reședință în creierii munților. Distruge în calea sa un întreg ecosistem care include râul și pădurea străpunse de un nou drum de acces. Autoritățile sunt impotente în fața preotului și tolerează lucrările în aceasta arie naturală protejată.

Dacă preotul poate atunci de ce nu ar putea oricine să își consturiască ceva în mijlocul naturii? Va urma asfaltul, mizeria, bâlciul etc.

Nu aveam oare suficiente mănăstiri în România? Nu avem oare suficiente căi mai curate și mai directe de a ajunge mai aproape de Dumnezeu? Dar autorități mai avem oare în România?

Autorități care să vegheze la dezvoltarea sustenabilă a țării, nu la distrugerea ei sistematică.” – este mesajul Agent Green care vine însoțit de un video.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

PUBLICITATE