Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile în România

Guvernul României a aprobat, astăzi, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu alte 30 de zile. Anunțul a fost făcut de premierul Florin Cîţu. 

„Am aprobat prelungirea stării de alertă şi nu se modifică nimic în acest moment, lucrurile rămân aşa cum au fost prezentate ele până acum”, a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Măsura a fost luată după o ședință de lucru cu CNSU, la sediul guvernului, a anunțat premierul Florin Cîțu.

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.08.2021.
Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARSCoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 11.08.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.
Art.3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administrației publice centrale.
Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Măsurile care vor fi în vigoare, în documentul de mai jos:

masuri alerta
PUBLICITATE