Sportivii de la Ray’s Dance, rezultate remarcabile la competiții internaționale

Trei zile de concurs s-au desfăşurat în centrul ţării în acest weekend. Sibiul a fost în perioada 4-6 noiembrie nucleul dansului sportiv din România dar şi din lume.

În Sala Polivalentă Transilvania, s-au prezentat la linia de start, nu mai puţin de 42 de naţiuni înscrise, cu nu mai puțin de 1500 de sportivi care şi-au etalat talentul, cosmațiile, eleganța dansului dar şi bucuria de a evolua alături de cei mai buni dansatori din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Trei campionate mondiale: Campionatul Mondial de sub 21 de ani Latino, Campionatul Mondial de Senior 1 Standard, Campionatul Mondial de Show Dance Standard şi un campionat european: Campionatul European de Tineret Standard precum şi Transylvanian Grand Prix au înregistrat participarea celor mai importante perechi de lume: Rares Cojoc-Andreea Emilia Matei, Nikitin Evgheny-Menyaylo Valerya, Andrea Gioncada-Vera Demidova, doar o parte din cei prezenţi la secţiunea Standard dar şi Alexandru Ionuţ Miculescu-Andra Păcurar, Alexandru Cristian Mihai-Georgiana Barbu, Antonio Mosa- Mihaela Antonova, Boris Milev-Anastasia Darchuk, o parte din concurenţii de la secţiunea Latino.

Şi de această dată, Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance din Piatra Neamț a făcut parte, prin sportivii săi, din elita dansului sportiv internaţional.

Vineri, în prima zi de concurs, Alexandru Zaharia şi Iasmina Gabriela Chirilă au obţinut locul 2 la secţiunea Open basic Standard,categoria Junior 2.

Sâmbătă şi duminică au fost 2 zile cu rezultate excelente pentru perechea Alexandru Marian Sabin-Alessandra Maria Dediu. Cei 2 s-au clasat în fruntea clasamentului obținând locul 1 atât la secţiunea Open Latino cât şi la secţiunea Open Standard, la categoria Junior 1. Rezultate obţinute după cucerirea titlului de campioni naţionali la 10 dansuri în cadrul Campionatului Naţional de 10 Dansuri de la Braşov şi a locului 1 la Open Standard Junior 1 şi a locului 2 la Open Latino Junior 1, obţinute la Cupa României-competiţie care s-a desfăşurat în municipiul Piatra Neamţ.

O altă pereche de dansatori de la Ray’s Dance a participat la aceste grandioase competiţii din cadrul TGP 2022: Alex George Bertea-Carina Maria Băisan. Aceştia au obţinut locul 9 atât la secţiunea WDSF Open Junior 2 Standard cât şi WDSF Open Junior 2 Latino. Şi acest cuplu de dansatori vin după ce au ocupat poziţia a 3 a pe podiumul Campionatului Naţional de 10 Dansuri şi a locului 2 la Open Latino Junior 2 şi Open Standard Junior 2 la Cupa României.

Tot la Campionatul Naţional de 10 Dansuri au urcat pe podium şi perechea Darius Toma-Carina Apetrei, obţinând locul al 3 lea şi perechea Rareş Andrei Țobârnac-Bianca Gaman, care s-au clasat pe poziţia a 10 a iar la Cupa României, de la Piatra Neamț, Darius și Carina au ocupat locul al 4 lea și Rareș și Bianca, locul al 8 lea. Rebeca Tomiță de la Ray” s Dance și Andrei Nicolae Crișan de la Dansul Viorilor s-au clasat pe locul al 4 lea la Cupa României.

PUBLICITATE