Spitalul modular de la Lețcani a început să primească pacienți

De ieri, Spitalul modular de la Lețcani a început să primească pacienți, cei cu forme medii de COVID-19, care nu necesită suport mare de oxigen și pot beneficia de oxigenoterapie cu ajutorul concentratoarelor.

Dorindu-ne că pacienții internați la Lețcani să beneficieze de îngrijire specializată conform standardelor spitalului de boli infecțioase, am detașat 2 medici infecționiști( unul fiind șeful secției boli infecțioase), 1 medic specialist AȚI( șef secție) și 2 asistente șefe( una pentru sectorul boli infecțioase și una pentru secția de terapie intensivă), toți cu experiență și expertiză în tratarea pacienților COVID 19.„, a transmis Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Spitalul Clinic de Boli Infecțioase” Sf. Parascheva” Iași, are în sarcina managmentul medical al spitalului prin asigurarea de medicamente și materiale sanitare.

„Am considerat oportun să transferăm și personal medical experimentat, astfel încât, pacienții să beneficieze de îngrijire medicală demnă de un centru universitar.„, a adăugat acesta.

Azi-noapte au fost transferați primii 10 pacienți.

Spitalul modular de la Lețcani, ce deservește județele Neamț și Iași, a fost inaugurat pe 18 septembrie 2020.

PUBLICITATE