Spitalul Județean Neamț se redeschide luni, 13 iulie, pentru bolnavii non-Covid

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ va fi redeschis pentru bolnavii non-Covid începînd de luni, 13 iulie.

Informaţia a fost oferită de prefectul de Neamţ, George Lazăr, sâmbătă 11, iulie, în cadrul emisiunii „Dreptul la replică”, de la JurnalFM, notează monitorulneamt.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am avut discuții cu domnul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, cu conducerea DSP Neamț și vă pot spune la acest moment că suntem într-o filosofie de redeschidere aproape totală a Spitalului Județean Neamț pentru pacienții non-Covid. Începând de luni cred că vom redeschide în totalitate Spitalul Județean Neamț.” – a declarat prefectul de Neamț pentru sursa citată.

George Lazăr a mai afirmat că tot luni va fi organizată o conferinţă de presă pe această temă, în care vor fi oferite mai multe detalii tehnice legate de redeschiderea spitalului.

Vineri, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț se aflau internați 24 de bolnavi (pozitivi cu noul coronavirus), 40 de suspecți și alți 3 bolnavi internați pe ATI.

Reamintim că Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț a fost desemnat spital COVID încă din luna martie. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE