Spectacolul „Zilele Toamnei” a fost ANULAT din cauza ploilor


Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț şi Galleria Piatra-Neamţ vă informează, cu regret, că, din pricina ploilor abundente și a codului portocaliu sub care se află județul Neamț, proiectul „Zilele Toamnei” a fost ANULAT.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Manifestarea urma să fie organizată în aer liber, iar în condițiile de vreme nefavorabilă din aceste zile, nici standurile meșterilor populari și nici cele ale producătorilor tradiționali nu mai pot fi amplasate în parcarea Galleria, așa cum se plănuise inițial. De asemenea, în aceste condiții, spectacolele folclorice sunt imposibil de pus în scenă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la evenimentele organizate în perioada următoare de instituția noastră! – este mesajul instituției

Consiliul Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Galleria Mall aveau intenția de a organiza, pe 15 și 16 octombrie, în parcarea Galleria Mall, „Zilele Toamnei”, o manifestare ce reunește târguri și ateliere ale meșterilor populari din zonele Neamț și Suceava, precum și spectacole folclorice susținute de interpreți sau formații folclorice din Neamț și din țară. (vezi articolul – AICI)

D.M.B.
PUBLICITATE