Sorin Cazan, președintele PRU Neamț, exclus din partid?

Scandal imens în Partidul România Unită. După ce a fost dat afară din partid, Bogdan Diaconu trece la contraatac. Şeful PRU are ştampila formaţiunii şi face, la rândul său, ‘curăţenie’. Deşi se anunţase fuziunea dintre PRU şi Forţa Naţională, Diaconu spune că aceasta nu s-a întâmplat şi i-a dat, la rândul său, afară din partid pe cei care ‘îi tăiaseră capul’.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre persoanele excluse din partid se află și romașcanul Sorin Cazan, președintele PRU Neamț

„În urma ședinței Biroului Permanent Național al Partidului România Unită din data de 08.02.2017 ora 14:00, au fost stabilite măsuri organizatorice și politice pentru menținerea liniei statutare și doctrinare a partidului. În cadrul acestei ședințe s-au analizat o serie de acțiuni defăimătoare și tendențioase petrecute în ultima perioadă și s-a constatat încălcarea deosebit de gravă a statutului partidului de către anumiți membrii, drept pentru care s-a propus și s-a votat cu unanimitate de voturi excluderea acestora din Partidul România Unită. 

La finalul ședinței, Președintele Partidului România Unită, dl. Bogdan Diaconu a făcut apel la unitate și a cerut tuturor colegilor mobilizarea în vederea organizării Congresului P.R.U. din data de 25 Martie 2017.

Pe această cale vă informăm că în data de 08.02.2017 la ora 01.00 ( noaptea ) sediul central al P.R.U. a fost spart și s-au sustras mai multe bibliorafturi cu documente originale ale partidului, poliția deschizând o anchetă. 

Lista persoanelor excluse din partid în ședința BPN al PRU din data de 08.02.2017:
Cristian Rizea
Horațiu Șerb
Ovidiu Isăilă
Rudi Bugă
Vasile Vlașin
Seidamet Mudin
Robert Bugă
Sorin Cazan
Valerian Moraru
Adrian Pavel Mureșan
Radu Bratu Iorga„ – se arată în comunicatul PRU

Membrii Biroului Permanent al PRU care l-au demis pe Bogdan Diaconu de la șefia partidului și care au fost excluși de Diaconu din partid au reacționat spunând că ”Bogdan Diaconu nu are nicio calitate pentru a exclude pe cineva din PRU”

„Bogdan Diaconu nu are nicio calitate pentru a exclude pe cineva din PRU

Bogdan Diaconu a fost demis din funcția de președinte al PRU în urma Biroului Permanent constituit statutar din 4 februarie 2017, așadar nu are nicio calitate pentru a exclude pe cineva din PRU. În plus, Bogdan Diaconu nu vorbește în numele niciunui Birou Permanent pentru că BPN al PRU s-a dezis în majoritatea sa de acțiunile dezastruoase ale lui Bogdan Diaconu. În data de 8 februarie nu a avut loc niciun Birou Permanent al PRU, așadar Bogdan Diaconu minte cu nerușinare, așa cum de altfel știe o țară întreagă.

Sediul Central al PRU este propus spre sigilare pe data de 9 februarie din cauza datoriilor neplătite de același Bogdan Diaconu care a dispus de banii partidului ca de averea sa personală, ceea ce constituie o infracțiune gravă. În plus, erijându-se în președintele PRU după ce a fost demis, Bogdan Diaconu comite uzurpare de calități oficiale pe care nu le îndeplinește. Așadar ridicarea actelor de la sediul PRU a avut ca scop punerea lor la adăpost pentru a nu rămâne blocate în sediul central și a fost făcută de membrii din conducerea PRU. Biroul Permanent i-a solicitat lui Bogdan Diaconu să predea bunurile partidului pe care și le-a însușit, lucru pe care nu l-a făcut, el tratând partidul ca pe moșia sa personală.

Prin acuzațiile sale, Bogdan Diaconu face dovada că se află iarăși în starea din noaptea alegerilor când cânta tulburat prin cluburi. Îi solicităm lui Bogdan Diaconu să își revină mai întâi la o oarecare stare de conștiență pentru ca apoi să înțelegem ce vrea de la viață și de ce a distrus PRU dar, totodată, să își ia garnitura de penali pe care a adus-o în PRU și să se retragă din partid, pentru că a murdărit blazonul lui Vlad Țepeș și idealurile naționale.

În doar patru zile de când a preluat conducerea PRU, Biroul Permanent Național a reușit să demareze reunificarea mișcărilor patriotice alături de Forța Națională și de Uniunea Vatra Românească. Bogdan Diaconu nu a făcut în perioada când a fost președinte decât să dezbine și să se certe, având o singură ambiție: preamărirea personală. Oare nu cumva tocmai acesta a fost scopul lui Bogdan Diaconu, să împiedice unificarea mișcării naționaliste și să o distrugă?

Robert Bugă – Prim-vicepreședinte PRU
Horațiu Șerb – Secretar General PRU
Vasile Vlașin – Vicepreședinte PRU
Radu Bratu-Iorga – Secretar Executiv PRU„

D.M.B.
PUBLICITATE