Accidentul din fața Teatrului din Piatra-Neamț. Șoferul care fugise, consumase alcool


La data de 12.08.2016, în jurul orei 19.35, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe strada Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ, a avut loc un accident de circulație, cu părăsirea locului faptei de către conducătorul auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că în timp ce o femeie de 35 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism din direcţia de mers Teatrul Tineretului-gară, a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul invers de mers și care a pătruns pe contrasens. După impact, conducătorul acestui autoturism a fugit de la fața locului. Acesta, un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamț a fost depistat, ulterior, de organele de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de până în 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi și Accident în fața Teatrului Tineretului. Șoferul vinovat a fugit!

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, fapt pentru care bărbatul este cercetat atât pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât și pentru infracțiunea de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

PUBLICITATE