Șoferul care a spulberat ieri o tânără în Piatra Neamț, este preot


????????????????????????????????????

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șoferul care s-a urcat beat la volan și a spulberat o tânără care traversa regulamentar este, se pare, preotul paroh, Anton Liviu.

Citește Spulberată pe o trecere de pietoni în Piatra Neamț. Șoferul beat a încercat să modifice urmele

Din informatiile pe care le furnizează tvmneamt.ro, este posibil ca preotul să fi avut o slujbă în parohie, acolo unde slujește de multi ani, la Pangărați Castel, unde ar fi fost tentat de un păhărel sau mai multe, apoi s-a urcat în mașină și a pornit spre Piatra- Neamț, traseu pe care face naveta, el locuind în oraș. Preotul este originar din comuna Negrești, sat Poiana, județul Neamț, și este cunoscut în parohia sa ca „Parintele Liviu”.

Conform comunicatului Poliției Neamț, În ziua de 13.02.2016, în jurul orelor 14.37 pe str. Petru Movila, din Piatra Neamţ a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism din direcția Bicaz-Piatra Neamţ, a surprins și accidentat o tânără de 19 ani, din Bacău, care se angajase în traversarea străzii pe trecere de pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE