Șoferițele din Piatra Neamț „amendate” cu flori de către polițiști


Poliţiştii din Neamț au oferit, astăzi, flori conducătoarelor auto, dar şi doamnelor și domnișoarelor aflate pe locul din dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, la nivel naţional, poliţiştii au întâmpinat doamnele şi domnişoarele nu cu amenzi, ci cu flori. Și polițiștii din Piatra Neamț au spus ”da” acestei acțiuni și astăzi au ieșit pe teren pentru ”a amenda” cu flori femeile aflate la volan. Nu doar acestea au primit flori, ci și doamnele și domnișoarele aflate pe locul din dreapta.

În mod tradiţional, cu ocazia Zilei de 8 Martie, poliţiştii desfăşoară astfel de acţiuni, în trafic, gări şi aeroporturi, în toată ţara.

Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii nemțeni oferă femeii o floare, apreciind conduita acesteia ca participant la traficul rutier În cursul anului 2015, femeia a reprezentat un corect participant în trafic, accidentele rutiere în care aceasta a fost implicată reprezentând doar de 18% din totalul acestora. Pe această cale Poliția Nemțeană mulțumește tuturor femeilor pentru atenția și corectitudinea de care dau dovadă, adresându-le urări de sănătate, fericire și prosperitate. Astăzi, polițiștii rutieri au organizat o acțiune în centrul orașului Piatra Neamț, prin care au oferit, în dar, doamnelor și domnișoarelor flori și recomandări preventive, pe lângă căldurosul La mulți ani! – este mesajul Poliției Neamț

PUBLICITATE