Accident în Neamț. Șoferiță rănită după o depășire neinspirată (FOTO)

Astăzi, 19 iunie, în jurul orei 7:20, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2, în localitatea Botești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o tânără de 29 de ani, din județul Botoșani, conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de depășire ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 42 de ani, cetățean Ucrainean, ce se deplasa pe același sens, după care ar fi părăsit partea carosabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, tânăra s-ar fi angajat într-o manevră de depășire a ansamblului de vehicule și la revenirea pe banda de circulație a fost acroșată de acesta. Nu a avut timp să efectueze manevra corespunzător.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 29 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 42 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE