Șoferiță din Neamț, implicată în accidentul cu 3 morți din județul Bacău (FOTO-VIDEO)

O șoferiță din județul Neamț a fost implicată în tragedia din județul Bacău, unde un impact între 4 autoturisme s-a soldat cu 3 morți și 3 răniți.

Potrivit datelor transmise de IPJ Bacău pentru stiri-neamt.ro, în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău – București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani și a unui pasager din autoturismul condus de cel din urmă.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de deplasare, în continuare efectuându-se cercetarea la fața locului.

PUBLICITATE