Șoferi prinși cu lemne fără acte

La data de 4 noiembrie, în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț și cei din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au acționat pentru prevenirea delictelor silvice.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au depistat pe Drumul Național 12 C, în localitatea Neagra, o autoutilitară care transporta aproximativ 3,1 m.c. de material lemnos, specia molid, fără documente legale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto, în vârstă de 36 ani, din Bicaz-Chei a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Bicaz.

La aceeași dată, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au depistat pe Drumul Național 15 C, în localitatea Bălțătești, o autoutilitară care transporta aproximativ 2 m.c. de material lemnos, specia fag, fără documente legale.

Conducătorul auto, din județul Bodești, a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Văratec.

PUBLICITATE