Șoferi inconștienți pe drumurile din Neamț

Doi șoferi au fost depistați, ieri, în timp ce conduceau sub influența alcoolului, ambii cu o alcoolemie de peste 1 la mie.

La data de 16 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Piatra Șoimului, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au depistat în trafic, un bărbat de 62 de ani, din Timișești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 B.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE