Șoferi drogați, beți sau cu permisul suspendat pe drumurile din Neamț

La data de 16 februarie, în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman.

Conducătorul auto, din Roman, a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru Cocaină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Toto la data de 16 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un bărbat de 66 de ani, din Piatra Șoimului, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 156 D, în localitatea Piatra Șoimului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuarea procedurilor specifice ulterioare, bărbatul ar fi refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț, un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului, care circula cu o viteză de 94 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE