Șoferi beți sau fără permis, prinși de polițiștii nemțeni în weekend


În ziua de 15 iulie a.c., orele 19.30, lucrători din cadrul Postului de poliție Gâdinți au depistat în trafic pe DN 15D, un bărbat de 67 ani din comuna Gâdinți care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 16 iulie a.c., orele 07.40, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic pe DJ 156 A, un bărbat de 45 ani din județul Dâmbovița care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 17 iulie a.c., orele 03.05, un echipaj din cadrul Postului de poliție Săbăoani au depistat în trafic pe raza comunei, un bărbat de 20 ani din comuna Săbăoani care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 16 iulie a.c., orele 19.30, un echipaj din Secției de Poliție Rurală nr 1 Borlești a depistat în trafic pe DJ 159C, pe raza comunei Cândești, un bărbat de 42 ani din comună care conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

În ziua de 16 iulie a.c., orele 22.15, un echipaj din Secției de Poliție Rurală nr 1 Borlești a depistat în trafic pe DJ 156E, pe raza comunei Piatra Șoimului, un bărbat de 39 ani din comună care conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Suspecții sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

PUBLICITATE