Șoferi beți sau cu permise falsificate, pe drumurile din Neamț

În acest weekend, polițiștii rutieri din Neamț au intensificat controalele, rezultând în depistarea a doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului și a unuia cu permis de conducere fals. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Polițiștii rutieri din Neamț a demarat o serie de controale riguroase în ultimele zile, având ca rezultat depistarea mai multor șoferi care încălcau grav normele de circulație.

La data de 17 februarie, în jurul orei 15:00, în localitatea Oglinzi, un bărbat de 39 de ani a fost oprit pentru control. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 17:30, în localitatea Ion Creangă, un alt șofer, de 33 de ani, a fost oprit de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman. Verificările au scos la iveală că permisul de conducere prezentat de acesta, eliberat de autoritățile din Ungaria, era fals, fiind atribuit unei alte persoane. În consecință, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Pe 19 februarie, la ora 07:00, în localitatea Dochia, polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Piatra-Neamț. Testul cu etilotestul a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce a dus la întocmirea unui nou dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

PUBLICITATE