Șoferi beți, drogați sau fără permis, prinși de polițiștii nemțeni

La data de 20 martie, în jurul orei 10.55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din Grumăzești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, în localitatea Târgu-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca au depistat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din Poiana Teiului, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17 B, în localitatea Topoliceni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, acesta a fost condus la un Centru de Permanență, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 20 martie, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa Ştefan cel Mare, în municipiul Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă Metamfetamine. Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La data de 20 martie, în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Ruginoasa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 93, în localitatea Trifești.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu deține permis de a conduce pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE