Șofer reținut de polițiștii nemțeni pentru mai multe infracțiuni rutiere

Polițiștii din Neamț au reținut un bărbat de 34 de ani din Piatra Șoimului, după ce acesta a fost prins conducând sub influența alcoolului și fără permis de conducere. Vehiculul nu avea nici asigurarea obligatorie valabilă.

„La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești fiind în executarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 156E, în localitatea Piatra Șoimului, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piatra Șoimului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat.” – a transmis Poliția Neamț

După testarea cu etilotestul, verificările au continuat, revelând că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, s-a constatat că autovehiculul condus de acesta nu avea asigurarea obligatorie valabilă, motiv pentru care plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare au fost reținute.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, vehiculului în cauză nu are asigurarea obligatorie valabilă, motiv pentru care s-a procedat la reținerea plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE