Șofer reținut de polițiști după ce a fost prins beat la volan

La data de 14 iunie, în jurul orei 17:30, polițiștii nemțeni, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Agapia, au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Agapia, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, 15 iunie, în urma materialului probator administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiin cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Alți 2 șoferi au fost depistați conducând sub influența alcoolului

La data de 15 iunie, în jurul orei 13:30, polițiștii nemțeni, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Pângărați, au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 19:50, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Vasile Alecsandri, în localitatea Gherăiești, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE