Șofer fugar, reținut de Poliție după 2 săptămâni. A accidentat un pieton în Neamț și a fugit

În urma unui accident rutier în Neamț, care a avut loc în urmă cu 2 săptămâni, polițiștii au reținut un bărbat de 56 de ani pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

„La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Cotu-Vameș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate, se deplasa pe DJ 207C, din direcția Horia către Ion Creangă, pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșat de către un autoturism, care avea aceeași direcție de deplasare.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 71 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri.” – a transmis Poliția Neamț

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit la Roman, pe 17 decembrie, un autoturism cu avarii ce corespundeau circumstanțelor accidentului.

Continuând investigațiile, polițiștii au reușit să identifice proprietarul vehiculului, un bărbat de 56 de ani din Roman.

„Ieri, 30 decembrie a.c., acesta a fost identificat la o fermă, din Bistrița-Năsăud.

Față de bărbatul de 56 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE