Șofer din Neamț, implicat într-un accident grav la Suceava (VIDEO)

Două autoturisme și un tir au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc joi dimineață, pe E 85, în satul Roșiori, comuna Forăști. În total au fost implicate patru persoane, din care una a rămas încarcerată.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că Lazăr A., în vârstă de 66 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes Benz, pe relația Vadu Moldovei – Roșiori, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un vechiul greu Mercedes Benz, condus de un bărbat din Neamț, după care cu autoturismul Dacia condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Miroslava, județul Iași, care circula de asemenea din sens opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului vinovat de producerea accidentului rutier, care a fost transportat la Spitalul Fălticeni, și a șoferului autoturismului Dacia, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul autoturismului Mercedes a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

Conducătorul autoutilitarei marca Mercedes a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

Conducătorul autoturismului marca Dacia nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se probe de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

PUBLICITATE