Șofer beat și fără permis la volan de 3 ani, prins în trafic. El și prietenul lui s-au ales cu dosar penal

Un bărbat din Neamț a fost prins beat și fără permis la volan. El și prietenul lui care i-a încredințat mașina s-au ales cu dosar penal.

Incidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 02:00, când polițiștii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Stănița, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Tămășeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză avea permisul de conducere anulat din anul 2020, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni rutiere.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Bîrbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.” – au mai spus polițiștii

PUBLICITATE