Șofer beat, oprit la timp de polițiști. Conducea haotic o autoutilitară

Ieri, 3 iunie, în jurul orei 06:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o autoutilitară se deplasează haotic, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii au depistat pe DN 17B, în localitatea Poiana Largului, autoutilitara în cauză, condusă de un bărbat de 55 de ani, din Brusturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot ieri, în jurul orei 07:30, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Piața Ștefan cel Mare,  din Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, bărbatul în cauză avea permisul suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permisul suspendat.

PUBLICITATE