Șofer beat, implicat într-un accident rutier în Neamț

Poliția din Târgu-Neamț a intervenit ieri, 9 iulie, pentru a investiga un accident rutier pe strada Libertății. Deși nu au fost înregistrate victime, unul dintre șoferi, în vârstă de 44 de ani, a fost depistat cu o alcoolemie de 1,07 mg/l.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orelor 17:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Libertății, din Târgu-Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 84 de ani din Târgu Neamț, conducea un autoturism pe strada Libertății, din Târgu-Neamț, ar fi efectuat virajul la stânga și nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Târgu Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE