Șofer arestat după ce a fost prins conducând beat și fără permis în Piatra-Neamț

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat 30 de zile după ce a fost prins conducând beat și fără permis pe o stradă din Piatra-Neamț.

„În noaptea de 3 februarie a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa, pe aleea Tineretului, în municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, din București, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.” – a transmis Poliția Neamț

Mai îngrijorător a fost faptul că, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În baza probatoriului adminIstrat polițiștii au dispus reținerea bărbatului în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE