Șoc pentru Biserica Ortodoxă! Preotul Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu un minor

Preotul Cristian Pomohaci, cunoscut şi pentru talentul său de cântăreţ de muzică populară, este în centrul unui scandal mediatic. În mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii plină de picanterii care ar fi avut loc între preot şi un adolescent de 17 ani.

Reamintim că preotul Cristian Pomohaci nu este străin județului Neamț. A fost invitat, anul trecut, de două ori, la sfârșitul lunii aprilie, la Piatra-Neamț, în cadrul proiectului Armonii Pascale și la sfârșitul anului 2016, la Târgu-Neamț pentru un spectacol cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Potrivit ziardecluj.ro, preotul Cristian Pomohaci ar fi încercat să aibă relaţii nepotrivite cu un minor în vârstă de 17 ani. Autorii articolului susţin că înregistrarea audio ar surprinde o conversaţie înregistrată de adolescentul căruia preotul Pomohaci i-ar fi făcut propuneri indecente.

Pomohaci: Fugi! Fugi! Când mi-o arăți? Amu e spălată, nu mi-o arăți!?

Victima abuzului: Păi, eu știu…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Depinde, ce vreți să vă arăt?

Pomohaci: Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…

Victima abuzului: Ciocanul? Eu știu când să vi-l arăt? Vi-l arăt într-o zi!

(…)

Victima abuzului: Eu nu-s obișnuit cu chestiile astea, nu știu…. Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?

Pomohaci: Îhî!

(…)

Victima: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relaţie cu dumneavoastră, să fie bine, dar am şi eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…

Preotul Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce ştii să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relaţie de prietenie, atunci eu ştiu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauţi tu, că ştiu eu ce am de făcut pentru tine!“

Sunt câteva pasaje din conversație. Mai jos, puteţi asculta înregistrarea convorbirii care ar fi avut loc între preotul Pomohaci şi adolescentul de 17 ani: