Situația traficului. Drumurile naționale cu circulație întreruptă (25 august)

Data: 25 August 2018

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Prahova, la ieşirea din localitatea Poiana Ţapului către Braşov(DN1), pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum un şofer a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului trei persoane au fost rănite uşor.Traficul pe prima bandă, spre Braşov este restricţionat(30-40 de minute).

În judeţul Covasna, pe DN 11 Chichiş – Reci şi DN 13E Sfântu Gheorghe – Reci, este semnalată ceaţăcare reduce vizibilitatea sub 150 metri. În aceste condiţii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza, să folosească luminile de ceaţă şi să nu se angajeze în efectuare unor manevre riscante de depăşire.

Pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens, până la sfârşitul lunii august 2018.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma aluviunilor:

– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava;

– DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea;

– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;

– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal – Craiova, pe raza localităţii Cârcea, ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

PUBLICITATE