Situația traficului. Circulație întreruptă pe drumurile naționale (24 august)

Data: 24 August 2018

Articolul continuă după anunț
Loading...

Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui autocamion care a derapat într-un şanţ, pe DN 7 Deva – Săcămaş, la kilometrul 408, în zona localităţii Leşnic, judeţul Hunedoara, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

În judeţul Covasna, pe DN 11 Chichiş – Reci şi DN 13 E Sfântu Gheorghe – Reci, este semnalată ceaţă care reduce vizibilitatea sub 150 metri. În aceste condiţii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza, să folosească luminile de ceaţă şi să nu se angajeze în efectuare unor manevre riscante de depăşire.

Pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens, până la sfârşitul lunii august 2018.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma aluviunilor:

– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava;

– DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea;

– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;

– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal – Craiova, pe raza localităţii Cârcea, ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

PUBLICITATE
loading...