Sindicatul APASERV: Demiterea lui Dughir, un abuz din partea politicienilor


Într-o informare trimisă la presă, Sindicatul APASERV reacționează la zvonurile de schimbare a directorului Ionuț Dughir:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sindicatul APASERV,

Noi, Sindicatul APASERV, prin prezenta, că facem cunoscute următoarele.

După cum știți, de-a lungul timpului s-a tot încercat schimbarea abuzivă a Directorului General, în persoana dl. Dughir Ionuț. Pe lângă disconfortul creat de presă, a fost indus și un climat de nesiguranță vizând locurile de muncă, întrucât, cum bine știm, s-a urmărit înlocuirea personalului existent cu personal aservit partidelor politice.

Această nesiguranță vizează și salariul, întrucât, de multe ori în presă, politicienii locali au venit cu soluții care vizau scăderea salariilor. Pe această cale precizăm că grila noastră de salarizare cuprinsă în contractul colectiv de muncă prezintă salarii reduse.

Vrem să arătăm că, înaintea de numirea dl. Dughir ca Director General, condițiile de muncă nu erau conforme cu prevederile legale atât în domeniul securității și sănătății în muncă, cât și cu prevederile legale în privința drepturilor salarial. Astfel, înainte de numirea dl. Dughir, salariații nu aveau nici măcar un minim echipament de protecție, având în vedere condițiile în care lucrează, mai ales la Serviciul de Canalizare. Acum salariații dețin echipamente profesionale de protecție a muncii, asigurate prin programe de finanțare (?)

Pe această cale vă comunicam că noi, sindicatul APASERV, sindicat reprezentativ conform legii, îl susținem pe dl. Director General Ionuț Dughir și sub nicio formă, nu suntem de acord cu demiterea sa, constatând că este un abuz din partea clasei politice locale

D.M.B.
PUBLICITATE