Și spitalul din Roman va primi pacienți COVID

După ce la începutul lunii reprezentanții DSP Neamț anunțau că iau în calcul ca Spitalul din Târgu-Neamț să fie propus pentru internarea pacienților COVID (vezi articol AICI), astăzi, reprezentanții Spitalului Roman anunță că și această unitate medicală va primi pacienți COVID.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Astăzi, la Spitalul Municipal de Urgență Roman am primit vizita doamnei Mihaela Ciocoiu, consilier de imagine a doamnei ministru secretar de stat dr. Andreea Moldovan, a doamnei doctor Daniela Marcoci, director executiv adjunct în Sănătate Publică din cadrul DSP Neamț și a domnului avocat Radu Firastrau, director al Direcției de Sănătate Publica Neamț.

Această vizită a fost necesară pentru a se discuta și vizualiza circuitele ATI din cadrul instituției sanitare.

Sistemul medical trece printr-o perioadă dificilă, pacienții depistați pozitivi la virusul SARS-COV-2 sunt din ce în ce mai mulți și în stare gravă astfel că este necesar ca numărul paturilor ATI sa fie suplimentat.

Astfel, au avut loc discuții de reavizare a doua paturi ATI pentru pacienții Covid-19 pozitivi.

În momentul în care primim avizul DSP Neamț, relocam la nivelul Spitalului Municipal de Urgență Roman două paturi ATI pentru a interna din nou pacienți Covid-19 pozitivi” – anunță Spitalul Municipal de Urgență Roman.

PUBLICITATE