Și beat și fără permis, un tânăr din Roznov a furat mașina părinților și a accidentat-o


În ziua de 25.01.2016, în jurul orei 20.30, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Săvineşti, fiind în exercitarea serviciului de patrulare pe raza localității Săvinești, la intersecția străzilor Cracăului cu Transformatorului au observat un autoturism marca Opel Corsa avariat pe acostamentul drumului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului au identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 18 ani, din Roznov, care ar fi condus autoturismul pe strada Cracăului iar la intersecția cu strada Transformatorului a pierdut controlul vehiculului și a ieșit în afara părții carosabile.
Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul ar fi luat autoturismul din curtea locuinței fără acordul părinților și l-a condus fără a poseda permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, rezultatul testării indicând o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune.

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE