Și-a făcut singur dreptate și acum este cercetat pentru distrugere și amenințare

În ziua de 14.09.2015, în jurul orei 16.15, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Ion Creangă din Târgu Neamţ a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Bihor conducea un autotractor pe str. Ion Creangă, având direcţia de mers Pipirig-Tg.Neamţ a acroşat cu semiremorca tractată un atelaj hipo condus în aceeaşi direcţia de mers de către un tânăr de 17 ani din Târgu Neamţ. Din impact, a rezultat rănirea unui bărbat de 28 de ani, din Târgu Neamț, pasager în vehiculul cu tracțiune animală.

Imediat după accident, un conflict a izbucnit între conducătorul auto și tânărul de 17 ani, iar acesta din urmă a lovit cu o lopată parbrizul autotractorului, ameninţând cu acte de violenţă pe șoferul tirului.
În urma intervenției organelor de poliție, conflictul a fost aplanat iar tânărul de 17 ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea liniştii publice. Totodată conducătorul auto este și el cercetat de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE