Și-a făcut o „casă” lângă un bloc din Piatra-Neamț (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Piatra Neamț a fost sancționat de către polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost depistat că locuia într-un adăpost improvizat din cartierul Dărmănești (str. Al. Tiparului), iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice adresa injurii locatarilor blocurilor din zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

D.T.L. a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde, după ce a fost identificat a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 de lei pentru încălcarea art. 2, pct. 1 din legea 61/1991A pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Locuința improvizată a fost desființată, iar contravenientul urmează să ecologizeze zona. 

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, acesta, împreună cu o altă persoană fiind evacuați dintr-o centrală termică dezafectată, în urmă cu câteva luni, după ce, la sesizarea cetățenilor, polițiștii locali i-au depistat că locuiesc acolo, provocând scandal pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

A fost îndrumat către adăpostul de noapte din cartierul Speranța, fiind cunoscut ca persoană fără adăpost, însă a refuzat categoric acest lucru.

PUBLICITATE