Show de stand-up comedy cu Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, la Shopping City Piatra-Neamț

Evenimentul va avea loc pe 31 august, la 21:00, pe terasa centrului comercial. Biletele se pot achiziționa de la terasa Urban Summer Terrase și de pe www.iabilet.ro, dar și de la intrarea la spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ultima zi de vară, glumele se țin lanț la Shopping City Piatra-Neamț. Vineri, pe 31 august, pasionații de stand-up comedy sunt invitați la un spectacol susținut de doi dintre cei mai îndrăgiți comedianți români – Ionuț Rusu, fost participant iUmor și Andrei Ciobanu, autorul cărții „Suge-o, Ramona“ și unul dintre realizatorii matinalului de la postul de radio Kiss FM.

Începând cu ora 21:00, toți iubitorii de stand-up sunt invitați să participe la spectacolul organizat în aer liber, pe terasa centrului comercial. Timp de o oră, Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu vor anima atmosfera, împărtășind cu publicul cele mai bune glume, care vor stârni hohote de râs.

Accesul se realizează pe bază de bilet, disponibil la prețul de 25 de lei, în limita locurilor disponibile. Biletele se pot achiziționa înainte de eveniment de la terasa Urban Summer Terrase, pe www.iabilet.ro, dar și pe 31 august, chiar la intrarea la spectacolul de stand-up comedy.

Mai multe informații despre eveniment, dar și despre activitățile organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE