Shopping City Piatra-Neamț: Până pe 7 septembrie, cei mici sunt așteptați în Orășelul Creatoria

Până pe 7 septembrie, cei mici sunt așteptați în Orășelul Creatoria, în zona scărilor rulante. Cei mici pot câștiga zilnic un ghiozdan, pentru noul an școlar

Până pe 7 septembrie, Shopping City Piatra-Neamț se transformă în paradisul micilor constructori. În fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 22:00, copiii sunt așteptați în Orășelul Creatoria, spațiu de joacă unde aceștia își pot dezvolta imaginația și creativitatea, un prim pas în pregătirea pentru un nou an școlar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Orășelul Creatoria este amplasat în zona scărilor rulante și găzduiește o serie de ateliere de creație cu cărămizi de construcții, destinate celor mici. Astfel, copiii pot învăța cum să își construiască propria lor lume colorată într-un mod distractiv și educativ, într-un spațiu special amenajat pentru ei.

Distracția vine însoțită de premii zilnice pentru micii constructori din Orășelul Creatoria. Cei care participă la atelierele de creație special organizate în centrul comercial pot câștiga un ghiozdan în fiecare zi, oferit de Diverta și Pickaboo.

Intrarea la eveniment este liberă, însă locurile sunt limitate. Înscrierile la tombolă se fac doar de către părinții celor mici, la Info Point.

Mai multe informații despre Orășelul Creatoria, dar și despre activitățile organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE