Shopping City Piatra-Neamț găzduiește un eveniment inedit pentru începerea noului an școlar

Începutul de școală se anunță extraordinar pentru toți vizitatorii centrului comercial care vor participa la evenimentul „Un an școlar ca la carte!” și se vor înscrie la tombola cu super premii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul Un an școlar ca la carte va avea loc în zilele de 1-2 septembrie, între orele 16.00-20.00, la Shopping City Piatra-Neamț, iar participanții din cadrul acestuia vor fi invitați să răspundă la întrebările profesorului Einstein, într-una dintre cele mai neconvenționale săli de clasă.  

Copiii și adulții care vor vizita centrul comercial în perioada menționată, pot participa la tombola cu super premii pentru a beneficia de un început de școală „ca la carte”. Aceștia vor primi de la elevii profesorului Einstein flyere care vor avea 3 întrebări de cultură generală, fiind apoi invitați să-și facă poze haioase alături de prieteni și părinți, în sala de clasă a rechizitelor supradimensionate.   

Participanții care răspund profesorului Einstein la întrebările de cultură generală primesc cadou instant caiete și pixuri personalizate, pentru ca întoarcerea la școală să fie una de neuitat anul acesta. De asemenea, concurenții se vor putea înscrie cu flyerul primit în cursa pentru unul dintre marile premii ale tombolei – cele  5 coșuri de cumpărături în valoare de 300 lei. Accesul la eveniment se va face în mod gratuit pentru vizitatorii centrului comercial.

PUBLICITATE