Sfârșit tragic pentru un bărbat din Neamț. „A ars ca o torță”

O lumânare uitată aprinsă lângă pat i-a adus moartea unui bărbat de 63 de ani din județul Neamț. Întreaga locuință a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 00:40, când pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Tămășeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În interiorul locuinței a fost găsit un bărbat de aproximativ 63 de ani, din păcate decedat.

Conform stirileprotv.ro, bărbatul locuia alături de fratele său. A rămas, însă, singur de câteva zile. Marți seara, o vecină a dat alarma.

Localnicii au sărit să ajute, însă nu s-au putut apropia din cauza flăcărilor.

„Ardea ca o torță. Partea aia ieșeau flacări pe geam, pe uși, peste tot. Nu a încercat nimeni pentru că a fost focul atât de tare că îți era frică să te apropii. Avea și o butelia acolo la aragaz. A tras fum și s-a intoxicat în somn” – a declarat un vecin pentru sursa citată

În urma incendiului au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 mp și bunurile materiale aflate în interiorul locuinței.

Casa victimei nu era racordată la rețeaua de electricitate. Omul folosea luminări. Și în urmă cu o jumătate de an îi arsese locuința, dar a scăpat nevătămat.

Despre victimă, vecinii spun că era un om liniștit, care muncea zi de zi pentru o bucată de pâine. Cei care îl cunoșteau deplâng sfârșitul îngrozitor de care a avut parte.

Potrivit ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare).

PUBLICITATE