Sfârșit înfiorător pentru un bărbat din Neamț. A căzut din tractor și a murit călcat de remorcă

ACTUALIZARE: IPJ Neamț, comunicat în cazul bărbatului strivit de remorcă: Șoferul este cercetat pentru trei infracțiuni rutiere

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sfârșit înfiorător pentru un bărbat din județul Neamț. A murit călcat de remorca unui tractor. Incidentul a avut loc miercuri, 23 mai, după-amiază, în localitatea Gherăiești.

Din primele informații, bărbatul (45 de ani din Gherăiești) ar fi alunecat și a cazut între tractor și remorcă. Roata remorcii a trecut peste el (în zona bazinului) și l-a strivit. Corpul a fost preluat și transportat la Medicină Legală.

Conducătorul tractorului, un bărbat de 38 de ani, din Gherăiești, este cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La ora redactării articolului (16:30), polițiștii se aflau la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

VEZI ȘI: IPJ Neamț, comunicat în cazul bărbatului strivit de remorcă: Șoferul este cercetat pentru trei infracțiuni rutiere

PUBLICITATE