Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va ajunge la Piatra-Neamț

Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, adusă de Patriarhia Română la Bucureşti, va ajunge şi la Piatra-Neamț. Preoții bisericilor din Piatra-Neamț dar și din localitățile învecinate vor putea primi Sfânta Lumină la Librăria Doxologia (situată pe bulevardul Traian, nr. 1 A din Piatra Neamț), în jurul orei 23:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă sâmbătă seara în țară, cu un avion special, de o delegație a Patriarhiei Române. Sfânta Lumină va fi oferită la slujba de Înviere de către Patriarhul BOR, Daniel, clerului și credincioșilor prezenți la Catedrala Patriarhală din capitală.

De la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu avioane de mici dimensiuni la Bacău, Iaşi, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu-Mare şi Timişoara pentru comunităţile de credincioşi ortodocşi din aceste regiuni ale ţării.

La ora 23:30 va fi adusă Sfânta Lumină de la Aeroportul din Bacău. La Piatra-Neamț, locul de întâlnire este Librăria „Doxologia”, unde vor veni ceilalți preoți pentru a lua Lumina Sfântă și a o duce fiecare la biserica aferentă.” – ne-a declarat Ovidiu Cojan, preot paroh al bisericii voievodale cu hramul „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din centrul oraşului Piatra-Neamţ.

PUBLICITATE