Senatorul Țapu ironie la Harbuz: PSD s-a resemnat. Puteau găsi unul mai bun


Directorul de campanie electorală al PNL Neamț, senatorul Eugen Țapu-Nazare a salutat ironic decizia PSD-ului de a-l desemna pe Liviu Harbuz pentru funcția de primar, precizând că potrivit sondajelor realizate de liberali, PSD avea persoane mai bine situate în preferințele electoratului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

????????????????????????????????????

„Noi avem sondaje de opinie. Și în orice sondaj, în orice variantă, candidatul nostru, primarul Dragoș Chitic câștigă alegerile la Piatra Neamț. Probabil s-au resemnat (n.r. PSD), și-au dat seama că nu au șansă și de aia l-au aruncat pe Liviu Harbuz în cursă, pentru că din sondajele noastre, domnul Harbuz nu-i cel mai bine plasat candidat al PSD-ului. Deci probabil domnul Arsene vreasă scape de domnul Harbuz”

Nici discuțiile care au loc în ultima vreme între PSD pe de o parte și UNPR și ALDE pe de altă parte nu au trecut neobservate de senatorul liberal, ba chiar ironizate de acesta într-o conferință de presă.

Două tinere fără zestre își caută măritiș cu un holtei cu moralitate îndoielnică dar cu parale.  Cam asta ar fi, mai plastic, pe înțelesul tuturor ce se întâmplă între UNPR, ALDE și PSD. Este clar că primul protocol semnat între PSD și ALDE este un pact împotriva românilor. Este premieră în istoria națională când două partide semnează un potrocol pentru a se împotrivi unei reforme. Și aici mă refer la votul în două tururi de scrutin. Pe noi nu ne îngrijorează aceste înțelegeri pentru că viața politică în România este polarizată iar cine face astfel de protocoale cu PSD este de fapt PSD și altceva. Este clar și la nivelul județului Neamț că PSD-UNPR-ALDE, dacă vor semna astfel de protocol nu fac nimic altceva decât să ne ne avantajeze.”

PUBLICITATE