Senatorul Țapu către Harbuz: „Populism îmbrăcat în haine scumpe și cu emblema PSD”


În urma emisiunii difuzată de Digi 24, în care au fost prezenți primarul Dragoș Chitic și deputatul Liviu Harbuz, senatorul municipiului Piatra Neamț, Eugen Țapu Nazare, a avut o reacție dură la adresa deputatului PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O importantă observație a fost proiectul „Cardul Cetățeanului” pe care senatorul liberal l-a definit ca un proiect science-fiction: „Observ cu amărăciune cu unul dintre candidații la Primăria municipiului Piatra Neamț încearcă să transforme competiția electorală într-un circ. Candidatul PSD, domnul deputat Liviu Harbuz, nu contentește să arunce cu acuze în stânga și-n dreapta, pe principiul cine țipă mai tare are dreptate. Și ca și cum n-ar fi de ajuns, mai vine și cu proiecte care mai de care mai aiuritoare. Am auzit că vrea să facă nu știu ce card pentru pietreni prin care aceștia, zice el, să poată vota demiterea primarului la referendum. Domnul deputat PSD Harbuz nu știe nici măcar legislația pe care el, teoretic, a făcut-o în Parlament. Nu știe modalitatea prin care un primar poate fi demis. Cu astfel de proiecte S.F. nu va reuși să câștige primăria Piatra Neamț. Și l-aș întreba pe domnul candidat PSD, că văd că nu-l întreabă nimeni, cu ce bani o să faceți acest proiect științifico-fantastic? Și pentru ce? L-ați văzut pe undeva implementat și că a dat roade? Aveți vreun studiu de impact?”

DSC_0329Mai mult de atât, Eugen Țapu Nazare a ținut să precizeze că în această campanie electorală, populismul, manipularea și neprofesionalismul nu vor putea păcăli locuitorii din Piatra Neamț. „Domnul Harbuz îmi pare un urmaș demn al lui Dan Diaconescu. Populism îmbrăcat în haine scumpe și cu emblema PSD-ului în piept. Nu m-aș mira ca zilele viitoare să le spună pietrenilor că pe acel card vor avea și bani, doar, doar mai strânge două, trei voturi. Și pe lângă populism, la domnul Harbuz mai e vorba de ceva. De manipulare. Domnul Harbuz e un politician de carieră: director, președinte, consilier la guvern, șef la ANSVSA, sub-secretar de stat, secretar de stat, deputat, iar acum se întoarce acasă după ani și ani și își ia haina de revoluționar și om nou ca și cum n-ar mai fi făcut politică. Îl informez pe această cale pe domnul Harbuz, că se înșeală amarnic. Pietrenii nu se lasă păcăliți și manipulați. Pietrenii vor normalitate și profesionalism. Iar dumneavoastră nu reprezentați nici una nici alta.” – a declarat senatorul

PUBLICITATE