Senatorul Eugen Țapu-Nazare, invitat de Casa Regală a României la aniversarea Castelului Peleș

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a aniversat, alături de reprezentanții Partidului Național Liberal, 135 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș și Centenarul încheierii Primului Răboi Mondial și al Marii Uniri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Seara a început prin întâmpinarea șefului delegației liberale în Biroului Suveranului din Castelul Peleș. În continuare, în Holul de Onoare a avut loc o scurtă ceremonie, în care au fost rostite discursuri legate de cooperarea între Coroană și liberalii români de-a lungul ultimului secol și jumătate.

În Sala de Concerte, Majestatea Sa și Principele Radu au găzduit un dineu, la care au fost invitați 60 de personalități liberale din întreaga țară.

Printre parlamentarii invitați s-a numărat și senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu-Nazare.

La invitația Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, am avut onoarea sa particip, alături de președintele Ludovic Orban si conducerea PNL, la o aniversare istorică, sub titlul aniversar „Alături de Coroana română, susținem națiunea română”, ce a avut loc la Castelul Peleș.

Majestatea Sa a aniversat, alături de liberali, 135 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș și Centenarul încheierii Primului Răboi Mondial și al Marii Uniri.

Legătura istorică dintre Coroana Română și cel mai vechi partid istoric din România a fost evocată de Majestatea Sa și de președintele Partidului Național Liberal, dl Ludovic Orban.” – a fost mesajul senatorului Eugen Țapu-Nazare

PUBLICITATE